Nieuws en actualiteiten

13/07/2017

Blog: Lang leve de klantendag!

Ella Rietbergen -  Marketingcommunicatie Clip Consultants: Donderdag 22 juni was onze jaarlijkse klantendag. We trakteerden onze klanten op een middag die zowel nuttig als aangenaam was. En volgens ons is dat wederom gelukt!
Natuurlijk vragen ook wij ons steeds opnieuw af of een klantendag zinvol is. Onze klanten hebben het namelijk al druk genoeg en worden al vaak genoeg geacht aanwezig te zijn op allerlei events en netwerkmomenten. Toch zijn we er voor onze eigen klantendag altijd snel uit: die moet er gewoon komen!

Meer lezen

10/07/2017

Zesde editie van PLEIT in juni 2018

Clip Consultants is als partner van de Lexxyn Groep al vanaf de eerste editie nauw betrokken bij PLEIT. PLEIT is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot één van de vier beste congressen van Nederland. Daar zijn wij als partner trots op. Uitdaging voor de organisatie van PLEIT is nu een toekomstbestendig ICT congres neer te zetten voor de juridische sector. Dat vraagt om strategische beslissingen. Wat er gaat gebeuren? Je leest het in onderstaand nieuwsbericht van de organisatie van PLEIT.

Meer lezen


Overig nieuws

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

We worden steeds weer verrast door de duidelijke overzichten en functies die CClaw biedt.

- Monique Aarts, BomSchoenmakers Advocaten te Breda

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Den Haag

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht