Nieuws en actualiteiten

22/02/2018

8 redenen om te werken met een DMS

Er wordt veel geschreven over Document Management Systemen (DMS). Er zijn ook heel wat aanbieders op de markt. Het ene DMS is nog uitgebreider dan het andere. En het ene DMS kost ook meer dan het ander. Maar wat heeft u als advocaat nu écht nodig? Wij hebben daar natuurlijk over nagedacht en in eigen beheer een (betaalbaar) DMS ontwikkeld (CCdms). 

Meer lezen

15/01/2018

Invoering KEI fors vertraagd

Dit nieuws kwam afgelopen week naar buiten. Ook wij, die achter de schermen samen met partners Trivium en ICT Concept bezig zijn met een system-to-system koppeling, hebben hier uiteraard mee te maken. Er is meer tijd nodig. Het blijkt allemaal complexer te zijn dan voorzien vanuit de Rechstpraak. Ook voor ons daarom om een goed werkende koppeling te kunnen realiseren. U treft hieronder de berichtgeving omtrent KEI in het algemeen en de system-to-system koppeling in het bijzonder. Wij blijven u op de hoogte houden!

 

 

Meer lezen


Overig nieuws

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

We worden steeds weer verrast door de duidelijke overzichten en functies die CClaw biedt.

- Monique Aarts, BomSchoenmakers Advocaten te Breda

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Den Haag

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht