Wie zijn wij

Organisatie

Clip Consultants maakt al meer dan 20 jaar krachtige en gebruikersvriendelijke software die speciaal zijn toegesneden op de advocatuur. Innovatie en flexibiliteit zorgen ervoor dat de applicaties in elke praktijksituatie toegepast kunnen worden. Vanuit ons pand in het centrum van Veghel bieden we met ons team van enthousiaste mensen ruime ervaring en kennis op het gebied van Ontwikkeling, Support en Techniek.

Waarom Clip Consultants?

Wij zijn van mening dat een keuze maken voor een software pakket bestaat uit 5 essentiële onderdelen:

 1. De geboden functionaliteit; heeft het pakket de functionaliteiten die ik nodig heb?
 2. De mensen achter de organisatie; spreken ze me aan?
 3. Past de investering bij mijn organisatie?
 4. De helpdesk; staan ze voor me klaar als ik ze nodig heb?
 5. Referenties; wat zeggen de klanten?

 

Deze vragen moeten binnen de vooraf bepaalde kaders positief worden beantwoord. Wij zijn ervan overtuigd dat u dan automatisch bij Clip Consultants gaat uitkomen. De belangrijkste peilers van onze organisatie zijn dan ook de volgende:

 • Innovatie
  Wij zijn voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van onze software. Maar niet zonder dat wij weten waar de wensen en behoeften liggen van onze klant. Zo ontwikkelen wij met diverse projectteams aan software waar u verder mee komt. Voor elk vraagstuk komen we zo tot een passende en praktische oplossing.
 • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  Ons onderscheidend vermogen ligt in onze persoonlijke benadering en betrokkenheid. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Door de platte en dus efficiënte organisatie kunnen we snel schakelen.
 • Compleetheid
  In ons productengamma hebben we voor elk kantoor wat wils. Of u nu kiest voor de gedegen basis van CClaw, of het geheel digitaliseren van uw kantoorprocessen. Voor elk budget een oplossing.
 • Bereikbaarheid
  Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.30. Ook in de avonduren zijn wij bereikbaar voor systeembeheerders ten behoeve van updates of technische aanpassingen welke overdag niet kunnen plaatsvinden.
 • Referenties
  Als je al zoveel jaren bestaat, er jaarlijks nog veel tevreden gebruikers bij komen dan doen we toch iets goed. Wilt u in contact komen met diverse enthousiaste gebruikers? Neem gerust contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord