Wat doen we

Als klant kunt u rekenen op een gedegen en praktische aanpak. De software ontwikkelen is één, maar het bij u soepel laten werken is misschien nog wel belangrijker. Daar steken wij dan ook graag onze energie in.     

Hoe gaan wij te werk nadat u heeft gekozen voor CClaw

 1. Projectleider benoemen
  Vanuit Clip Consultants wordt een projectleider benoemd. Deze projectleider is de schakel tussen uw kantoor en Clip Consultants. Hij/zij overlegt met de diverse contactpersonen omtrent installatiedata, opleidingsdata en in het algemeen over de invoering van het systeem.

 2. Installatie CClaw
  In overleg met uw huidige systeembeheerder inventariseren we welke stappen er genomen moeten worden. Er zal worden gekeken naar de huidige infrastructuur, office-licenties en randapparatuur. Hierna zullen we CClaw samen met uw systeembeheerder installeren.

 3. Opleiding en training
  Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers een goede introductie krijgen zodat iedereen snel vertrouwd is met de nieuwe werkwijze.

 4. Onbeperkt telefonisch support
  Uiteraard is het denkbaar dat eenmaal aan het werk met CClaw er toch nog zaken zijn waar u even niet uitkomt. Dan zijn onze medewerkers altijd telefonisch bereikbaar om u verder te helpen.   

 

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord