In aanbouw: kantoor van de toekomst

Veilig en prettig (samen) werken
ICT speelt zowel nu als in de toekomst een belangrijke rol als het gaat om effectief, snel en klantgericht werken. ICT zorgt ervoor dat potentiële cliënten gevonden en behouden worden. Technologische tools geven medewerkers de praktische ondersteuning die ze nodig hebben om veilig en prettig (samen) te werken met collega’s, cliënten en bijvoorbeeld de Rechtspraak of het Kadaster.

ICT in de praktijk beleven
Ella Rietbergen is als marketingcommunicatie manager van Clip Consultants (Lexxyn Groep Partner) betrokken bij dit unieke project. Zij vertelt hierover: ‘Er wordt zoveel geschreven en gesproken over de kansen van een goed uitgedokterde ICT-omgeving. Wij laten juridische professionals dit liever zelf in de praktijk ervaren. Vanuit de Lexxyn Groep bouwen we met een team van IT-specialisten aan een hedendaagse én futuristische kantoorruimte, waar tijdens PLEIT2018 ICT beleefd wordt.’

VR-brillen en kunstmatige intelligentie
Deze werkstudio is voor PLEIT-deelnemers kosteloos te bezoeken. Aan de hand van animatievideo’s en bijvoorbeeld VR-brillen kan er tot in detail geëxperimenteerd worden. Ella vervolgt: ‘Juist als je diverse ICT-oplossingen met elkaar integreert ontstaat er een fantastisch ICT-platform waar je als juridische professional in de dagelijkse praktijk de vruchten van plukt.’ Voor het proeven van deze vruchten wordt dit de ideale proeftuin, waar een animatie-figuur de bezoeker een dagje mee op pad neemt.’

Testen en verbeteren
Ook Carolien van Elk, account & marketing manager van Trivium Software (Lexxyn Groep Partner) en mede-bouwer aan dit virtuele kantoor is enthousiast. ‘Naast een gestroomlijnd kantoor van nu wordt er ook een kantoor van de toekomst ingericht. Hier kunnen bezoekers innovaties in de praktijk testen en zelfs helpen verbeteren. De bezoeker neemt plaats achter, voor, op of naast de werkplek - wie zal het zeggen - en experimenteert met de legaltech van de toekomst.’ Zo wandel je virtueel een toekomstige vergaderruimte in en ervaar je met een VR-bril het nieuwerwets vergaderen.

Aanmelden PLEIT2018 
Bent u benieuwd naar deze virtuele kantoortuin én wilt u in een dag op de hoogte zijn van alle ICT-ontwikkelingen voor de juridische praktijk? Meld u dan nu aan op www.pleit.nl. Reageer snel want er is een maximaal aantal plekken beschikbaar.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Den Haag

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Wat heeft CClaw een fijn DMS-systeem ontwikkeld. Het doet gewoon alles wat er wordt beloofd, maar zorgt er bovenal voor dat het 'weglekken' van uren tot het verleden behoort. Super.

- Mr. Eugène Ong, Claassen Advocaten te Eindhoven

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Woerden

Zó snel gewend dat we niet meer weten hoe het oude DMS ook weer werkte!

- Jolanda van Asselt, Axius Advocaten te Veenendaal