Clip Consultants: Zomer nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief van het tweede kwartaal van 2023 terug.

Lees hier onze nieuwsbrief van het tweede kwartaal van 2023 terug.

Bij de stijgende temperaturen van de laatste tijd zou je er niet aan willen denken: opruimen. Toch kan de zomer, wanneer het misschien wat rustiger is in uw praktijk, een geschikt moment zijn om uw digitale zaken weer eens op orde te brengen. Dit zorgt ervoor dat u na de vakantie met hernieuwd overzicht en volle vaart aan de slag kunt gaan.

Omdat opruimen (en vooral het terugvinden van zaken) eenvoudiger is met een systeem, besteden we in deze nieuwsbrief extra aandacht aan ons Document Management Systeem (DMS). Met dit systeem verzamelt u snel en eenvoudig alle nodige informatie in één centraal digitaal depot, gekoppeld aan uw dossiers en cliënten in CClaw. Dit is niet alleen overzichtelijk, maar bespaart u ook tijd bij het zoeken naar documenten.

Als u deze zomer gaat opruimen, dan helpen wij u graag met het implementeren van het juiste systeem. Maar mocht u deze zomer liever gewoon even uitvliegen, dan wensen wij u namens het hele team van Clip Consultants natuurlijk ook een zeer fijne vakantie!

Met vriendelijke groet,

Jeroen de Boer
Directeur Clip Consultants

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Blogs
  • Meet The Team interviews
  • Nieuwe Legal&Tech Magazine van de Lexxyn Groep

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>>

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord