De synergie van de Lexxyn Groep in beeld

8 collegiaal samenwerkende partners ontwikkelen samen de best passende digitale oplossingen voor uw kantoor. In onze nieuwe animatievideo tonen we een dag uit de juridische praktijk en hoe wij als Lexxyn Groep uw kantoor verder helpen dankzij ons geïntegreerde dienstenaanbod.

Wat kan de Lexxyn Groep voor uw kantoor betekenen?

Wilt u weten hoe wij uw kantoor meer tijd en innovatiekracht kunnen bieden? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak en ontdek de kracht van échte synergie! Bel 088 002 84 00 of neem contact op via de website.

 

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord