Ronde tafeldiscussie: "De juiste keuzes maken op het gebied van ICT voor de juridische praktijk"

ICT en digitalisering zijn de laatste jaren belangrijke thema's geworden in de juridische sector. Kantoren worden steeds afhankelijker van de beschikbaarheid van goede ICT en snelle toegang tot de juiste informatie. Tijd en plaats onafhankelijk kunnen werken is cruciaal geworden voor het voeren van een efficiënte praktijk. Maar ICT is niet uw corebusiness en de technologische wereld kan in een oogwenk veranderen. Hoe maakt u dan toch de juiste "future proof" beslissingen die uw kantoor verder helpen?

Hoe gaat u de juiste keuzes maken?

Wij nodigen u van harte uit donderdag 24 oktober mee te discussiëren over ICT voor de juridische praktijk tijdens de ronde tafeldiscussie: "De juiste keuzes maken op het gebied van ICT voor de juridische praktijk" welke wij samen met onze Lexxyn Groep Partners organiseren. De middag begint met met een inleidende presentatie over onder andere de cloud, beveiliging en de bijzonderheden op het gebied van ICT die de juridische sector beheersen.

Vervolgens nemen wij u middels diverse stellingen mee door de overwegingen en mogelijkheden op het gebied van ICT en digitalisering. We gaan met elkaar in discussie over de mogelijkheden en vragen: waar moeten kantoren in uw ogen over nadenken? Welke brandende vragen over digitalisering heeft u zelf? Hoe ziet het digitale juridische kantoor van de toekomst er uit?

Agenda & locatie

Donderdag 24 oktober 2019
Aanvang: 14:00
Einde: 16:30 (Met aansluitend een borrel)
Lexxyn Groep Experience Center
Paterserf 3, Oosterhout

Aantal beschikbare plaatsen: 8
Deelname is kosteloos

Voor wie is deze sessie geschikt?

Deze sessie is geschikt voor iedereen die binnen advocaten-, notaris- of deurwaarderskantoor verantwoordelijk is voor ICT en voor zowel juristen als ondersteuners. U hoeft geen diepgaande ICT-kennis te hebben, interesse in het onderwerp is vanzelfsprekend wel belangrijk. Voor meer kennis en inzicht download u alvast het e-book: To cloud or not to cloud.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze sessie op de website van Lexxyn Groep

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Den Haag

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Wat heeft CClaw een fijn DMS-systeem ontwikkeld. Het doet gewoon alles wat er wordt beloofd, maar zorgt er bovenal voor dat het 'weglekken' van uren tot het verleden behoort. Super.

- Mr. Eugène Ong, Claassen Advocaten te Eindhoven

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Woerden

Zó snel gewend dat we niet meer weten hoe het oude DMS ook weer werkte!

- Jolanda van Asselt, Axius Advocaten te Veenendaal