Straks hak jij de ICT knopen door... en dan?

Robot Ross, Internet of things, meldplicht datalekken… zodra jij je eigen kantoor start, kom je eerst nog een aantal andere uitdagingen tegen. Want wat betekent de meldplicht datalekken voor jou als je de eerste klant nog moet binnenhalen? Of als je als partner medeverantwoordelijk wordt voor de inrichting van het ICT landschap op kantoor. Waar begin je dan met die ambitieuze frisse wind? In een praktische workshop komen de belangrijkste aandachtspunten op ICT gebied voor de jonge starter en ambitieuze partner in spé aan bod.

De workshop van Lexxyn Groep op deze dag wordt verzorgd door Hans Barendregt, Directeur Verkoop en Marketing van ICT Concept en partner binnen de Lexxyn Groep. Hans houdt zich -dag en nacht- enthousiast bezig met het succesvol vermarkten van ICT oplossingen voor grote en middelgrote juridische kantoren. Doorziet complexe situaties die vragen om een weldoordachte maatwerkoplossing en weet praktische oplossingen te vinden voor algemene vraagstukken. Inmiddels kent Hans de juridische markt door en door en heeft hij vrijwel alle apen, beren, haken en ogen al een keer verslagen. Hans zorgt als geen ander voor de verbinding tussen klant en techniek.

Naast de workshop zullen vertegenwoordigers van de diverse Lexxyn Groep Partners deze dag aanwezig zijn om in gesprek te gaan over actuele ICT vraagstukken. Laat hen in de pauzes of bij de borrel graag weten waar jij op het gebied van ICT tegen aan loopt. Ze voorzien je graag vrijblijvend van meer informatie.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord