Tip van Clip | Snelkoppelingen toevoegen

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

Soms moet u een aantal keer klikken voordat u binnen CClaw in het scherm komt wat u op dat moment wilt gebruiken. Wanneer dit een scherm is wat u regelmatig gebruikt, is het niet altijd even efficiënt om steeds door de verschillende lagen van het menu te moeten lopen.

Tip van Clip:

Voeg veelgebruikte menu-opties toe als snelkoppeling in CClaw.

Snelkoppelingen kent u waarschijnlijk als de pictogrammen op uw bureaublad of in het startmenu van uw computer. Ook binnen CClaw kennen we snelkoppelingen. Deze vindt u in het menu aan de linkerzijde van CClaw.

Wilt u weten hoe u uw veelgebruikte functies uit CClaw kunt toevoegen aan het menu met de snelkoppelingen? Bekijk dan onderstaande video waarin we dit stap voor stap uitleggen.

Video: Het toevoegen van snelkoppelingen in CClaw


Heeft u nog vragen over het toevoegen van een snelkoppeling, neem dan gerust even contact met mij op via kevin@clipconsultants.nl of via 0413 - 34 88 88.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord