Tip van Clip | Versiebeheer & versie vergelijken

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

Versie 1, versie 2, versie 3. U, of uw collega, heeft iets gewijzigd, maar wat was dat ook alweer?

Overeenkomsten, algemene voorwaarden, correspondentie; allerlei documenten die vanuit Word gegenereerd worden. Vaak worden ze meerdere malen gewijzigd voordat ze daadwerkelijk verzonden kunnen worden richting uw cliënt. Met als resultaat dat er meerdere versies van een document in het systeem staan, met ieder haar eigen wijzigingen.

Hoeveel versies zijn er wel niet? Wat is er precies gewijzigd? En welk document kunt u nu naar uw cliënt sturen?

Tip van Clip:

In CCdms vindt u snel antwoord op deze vragen.

Middels versiebeheer heeft u de mogelijkheid om van 1 document meerdere versies op te slaan. Het originele document blijft altijd bewaard, en nieuwere versies kunnen eindeloos aangemaakt worden. Deze worden altijd aan het originele document gekoppeld, waardoor u snel inzichtelijk hebt hoeveel versies er aangemaakt zijn.


Daarnaast wilt u natuurlijk ook gemakkelijk kunnen zien wat de wijzigingen ten opzichte van een vorige versie zijn. Binnen CCdms is ook die mogelijkheid er. Wilt graag weten hoe u dat doet en hoe dat er dan uit ziet? We leggen het voor u uit in deze Tip van Clip video:


Heeft u vragen over het versiebeheer binnen CCdms? Neem dan gerust contact met mij op via 0413 34 88 88 of via Kevin@Clipconsultants.nl

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord