Tip van Clip | Weergave in CCdms personaliseren

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

"Uw persoonlijke voorkeur kan getoond worden!"

Document Management Systeem, de naam alleen zegt het al: ons CCdms draait om documenten. Of dit nu e-mailberichten, Word-documenten of PDF’s zijn, het CCdms zit er vol mee. Bovendien hangt aan al deze documenten tal van informatie, denk bijvoorbeeld aan de bestandsnaam, het type, of de bestandsversie.

Weergave in CCdms

Al deze informatie wordt weergegeven in verschillende schermen zoals het document-overzicht, de dagmap of het uitgebreide zoekscherm. Wat relevante informatie is hangt natuurlijk van uw persoonlijke voorkeur af. Om aan die persoonlijke voorkeur te voldoen is elke weergave per gebruiker aan te passen. U bepaalt niet alleen de sortering of de volgorde, maar vooral ook wat er getoond mag worden!

De Tip van Clip

Pas deze sortering aan naar uw persoonlijke voorkeur. Benieuwd hoe u dit gemakkelijk kunt doen? Bekijk dan onderstaande video.


Heeft u nog vragen over het personaliseren van de weergave in CCdms? Neem dan contact met mij op via kevin@clipconsultants.nl of telefonisch op: 0413 34 8888

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord