Partners

Door de jaren heen zijn er partijen met wie wij ofwel een samenwerking aan zijn gegaan ofwel welke wij een warm hart toedragen en van harte aanbevelen als ambassadeur. In het bijzonder noemen wij hier de Lexxyn Groep, waarvan wij onderdeel uitmaken. Lees hieronder verder! 

Een overzicht van onze partners

Lexxyn Groep

Clip Consultants is onderdeel van de Lexxyn Groep. De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT-diensten leveren binnen de juridische sector. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner, waardoor juristen één aanspreekpunt hebben voor alle ICT-producten en -diensten. De Lexxyn Groep bestaat uit: Clip Consultants, Cloud Concept, Epona Legal, Helder Telecom & ICT, ICT Concept en NEXTlegal. Onder de vlag van 'Lexxyn Groep' werken ca. 150 medewerkers samen om te voorzien in totaaloplossingen op het gebied van ICT voor de juridische sector.

Meer informatie vindt u op Lexxyn Groep

CloudConcept - Lexxyn Groep

CloudConcept levert en beheert Private Cloud. Private Cloud voldoet aan de eisen voor de juridische sector, zodat een betrouwbaar technisch fundament wordt geboden voor de clouddiensten van Lexxyn Groep Partners en resellers. Het biedt juridische kantoren de waarborg met een betrouwbare, Nederlandse organisatie te werken en zekerheid over de locatie van de datacentra. Het cloudplatform van CloudConcept is in eigen beheer opgebouwd met hard- en software in eigendom. 

Meer informatie vindt u op CloudConcept

Epona Legal - Lexxyn Groep

Epona Legal begeleidt IT-trajecten en levert met ContactManager (CRM), DMSforLegal en Studieplanner software oplossingen die werkprocessen van de juridische professional optimaliseert. Risico's en kosten worden gereduceerd door het gebruik van standaard Microsoft applicaties en het standaardiseren van de IT-infrastructuur. Naar keuze op locatie, in de (private) cloud of in een hybride- of volledig gehoste omgeving. De inzet van best practices voor digitale dossiervorming en relatiebeheer maken Epona een waardevolle partner om mee te werken.

Meer informatie vindt u op Epona

Helder Telecom & ICT - Lexxyn Groep

Helder Telecom & ICT garandeert juridische kantoren professionele bereikbaarheid. Altijd bereikbaar zijn en flexibel werken; vandaag de dag twee onmisbare ingrediënten voor een succesvolle bedrijfsvoering. De laptop doet hierbij dienst als telefoon, de smartphone als werkplek. Voor de een de wereld op z’n kop, voor Helder heel normaal. Met het leveren van een kraakhelder portfolio zorgt Helder ervoor dat juridische professionals altijd in verbinding staan met de wereld om hen heen; veilig en zonder ruis op de lijn. 

Meer informatie vindt u op Helder telecom

ICT Concept - Lexxyn Groep

ICT Concept levert heldere ICT-oplossingen waarmee klanten kunnen bouwen aan succes. Betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit staan hierbij altijd centraal. De ruime ervaring in de juridische sector zorgt ervoor dat oplossingen naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk van juridische professionals. Door zorgvuldig samengestelde Packs biedt ICT Concept klanten complete ontzorging voor o.a. beveiliging, werkplek, verbindingen en cloud voor een vast bedrag per maand.

Meer informatie vindt u op ICT Concept

Data Access

Data Access Worldwide levert software ontwikkelgereedschap onder de naam DataFlex. Het betreft producten en diensten die professionele software ontwikkelaars vandaag de dag nodig hebben om robuuste, moderne applicaties te bouwen. De circa 2.5 miljoen DataFlex gebruikers werken bij Coca-Cola, Hertz, BP en duizenden andere bedrijven. Zo gebruiken veel notarissen en advocaten het in Nederland. Ook CClaw van Clip Consultants is powered by DataFlex!

Meer informatie vindt u op www.dataaccess.eu

LegalAdmin

LegalAdmin staat voor een professionele en persoonlijke aanpak. "Onze specialiteit is het plooien van uw administratie. Door onze jarenlange ervaring in de juridische branche met onder andere het softwarepakket CClaw en onze grote kennis van de advocatenpraktijk zijn wij in staat om uw administratie snel en vakkundig te verwerken en de processen binnen uw praktijk te structureren en optimaliseren zodat u efficiënter kunt werken".

Heeft uw kantoor behoefte aan iemand die incidenteel of mischien structureel kan bijstaan? Zij staan garant voor kwalitatief goede dienstverlening en een gedegen kennis op het gebied van financiële en dossieradministratie en de daaraan gerelaterde uren, verschotten, voorschotten en derdengelden administratie.

Ook kunt u uw administratie door LegalAdmin op afstand laten verzorgen. De mogelijkheid van op afstand werken levert niet alleen meer flexibiliteit en productiviteit op, maar bespaart ook tijd en reiskosten. 

Meer informatie vindt u op www.legaladmin.nl

AddMore Administraties

Bijna 90% van de klanten van Add More Administraties bestaat uit advocatenkantoren van verschillende grootte en samenstelling verspreid over geheel Nederland.
"Wij durven ons zelf dan ook gerust een specialist te noemen op het gebied van de financiële administratie en administratieve organisatie van advocatenpraktijken. Onze ervaring in de advocatuur, opgedaan tijdens het implementatie- en opleidingstraject als consultant bij de firma Clip Consultants, draagt ertoe bij dat Add More Administraties financiële processen in de advocatenpraktijk weet te structureren en te optimaliseren.

Deze ervaring in combinatie met de uitgebreide kennis van de branchespecifieke software CClaw met betrekking tot dossieradministratie, urenregistratie, declaratieproces, digitale dossiervorming, debiteurenbeheer, rapportages en financiële administratie zorgen ervoor dat wij snel en flexibel inzetbaar zijn en daar waar nodig kunnen bijsturen.

Meer informatie vindt u op www.addmore-administraties.nl

Administratiekantoor Van Kan

Uw financiële en salarisadministratie, uw jaarrekeningen en belastingaangiften. Saai en moeilijk?

Wij bij Administratiekantoor L.G. van Kan vinden van niet. We zorgen dat al het cijferwerk snel, nauwgezet en volgens de regels in orde komt.
Vinden we dat het handiger of voordeliger kan? We bellen u direct met nuttige tips en adviezen. Administratiekantoor L.G. van Kan B.V. bestaat sinds 1991 en is gevestigd in Barendrecht.

Meer informatie vindt u op www.vkan.mobi

Conict

Conict is een relatief nieuwe naam in de markt. De mensen erachter zijn zeker niet nieuw (nog wel heel fris hoor). Hun ervaring met computernetwerken in de advocatuur gaat terug tot 1995. Het doel van Conict? Ontzorgen op het gebied van ICT. 

"Wij van Conict werken graag samen, we verbinden. Dat doen we als collega’s maar ook met onze klanten, partners of de partner(s) van onze klanten. We stellen het gezamenlijke doel centraal. Daarbij zijn we nooit te beroerd om een extra stap te zetten. Dat is wat wij ook ervaren in de prettige samenwerking met de mensen van Clip Consultants"

Speciaal voor de advocatuur heeft Conict een Cloudplatform gebouwd waarop onze software lekker draait. Conict is er voor alle diensten rondom de ICT-infrastructuur, lokaal of in de Cloud.

Meer informatie vindt u op www.conict.nl

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord