Partners

Door de jaren heen zijn er partijen met wie wij ofwel een samenwerking aan zijn gegaan ofwel welke wij een warm hart toedragen en van harte aanbevelen als ambassadeur. 

Een overzicht van onze partners

Lexxyn Groep

Clip Consultants is onderdeel van de Lexxyn Groep. De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner, waardoor juristen één aanspreekpunt hebben voor alle ICT-producten en -diensten. De Lexxyn Groep bestaat uit: BigHand, Clip Consultants, Cloud Concept, Devoon, Epona Legal, Helder Telecom, ICT Concept en Trivium Software. Onder de vlag van 'Lexxyn Groep' werken ca. 150 medewerkers samen om te voorzien in totaaloplossingen op het gebied van ICT voor de juridische sector.

Meer informatie vindt u op Lexxyn Groep

BigHand - Lexxyn Groep

De oplossingen van BigHand helpen drukbezette professionals met hun stem documenten te creëren, e-mails samen te stellen, aantekeningen te maken en bijlagen toe te voegen. Daarnaast heeft BigHand een serie tools ontwikkeld op het gebied van spraakherkenning, taakdelegatie, documentaanmaak en workflowmanagement die professionals helpen om meer werk te verzetten of hun werk te vergemakkelijken. Zo kunnen organisaties efficiënter en effectiever werken en helpt BigHand om grote ideeën om te zetten in grote prestaties.

Meer informatie vindt u op BigHand

Cloud Concept - Lexxyn Groep

CloudConcept levert en beheert de Private Cloud; hét platform voor Cloud diensten, conform de eisen in de juridische sector. Dit platform biedt het technische fundament voor de cloud diensten van Lexxyn Partners en resellers. Het biedt kantoren de waarborg dat zij zaken doen met een betrouwbare, Nederlandse organisatie. Ook geeft het zekerheid over de locatie van de datacentra. Het platform van CloudConcept is opgebouwd met hard- en software in eigendom en eigen beheer.

 

Meer informatie vindt u op Cloud Concept

Devoon - Lexxyn Groep

Architect en leverancier van NEXTassyst, een compleet en toegankelijk softwarepakket voor notariskantoren van elk formaat. Functies als cliëntenbeheer, dossierbeheer, automatische productie van akten, formulieren en brieven, urenregistratie en financiële administratie zijn standaard. Daarnaast worden gegevens uit onder meer GBA, Kadaster en KvK geautomatiseerd ingelezen. Zo wordt een digitaal dossier gaandeweg het notariële proces nauwgezet opgebouwd.

Meer informatie vindt u op Devoon

Epona Legal - Lexxyn Groep

Epona Legal begeleidt IT-trajecten en levert met ContactManager (CRM), DMSforLegal en Studieplanner software oplossingen die werkprocessen van de juridische professional optimaliseren. Risico's en kosten worden gereduceerd door het gebruik van standaard Microsoft applicaties en het standaardiseren van de IT-infrastructuur. Naar keuze op locatie, in de (private) cloud of in een hybride of volledig gehoste omgeving. De inzet van best practices voor digitale dossiervorming en relatiebeheer maken Epona een waardevolle partner om mee te werken.

Meer informatie vindt u op Epona

Helder Telecom & ICT - Lexxyn Groep

Helder Telecom & ICT garandeert professionele en veilige bereikbaarheid voor de juridische praktijk. Altijd bereikbaar zijn en flexibel werken; vandaag de dag twee onmisbare ingrediënten voor een succesvolle bedrijfsvoering. De laptop doet hierbij dienst als telefoon, de smartphone als werkplek. Voor de een de wereld op z’n kop, voor Helder heel normaal. Met het leveren van een kraakhelder portfolio zorgt Helder ervoor dat juridische professionals altijd in verbinding staan met de wereld om hen heen; veilig en zonder ruis op de lijn. 

Meer informatie vindt u op Helder telecom

ICT Concept - Lexxyn Groep

ICT Concept ontzorgt kleine en grote juridische kantoren met heldere Packs, complete maatwerkoplossingen en volledig onderhoud en beheer van hun IT-infrastructuur. De combinatie van alles-onder-één-dak en inhoudelijke kennis en ervaring maakt ICT Concept de uitgelezen partner voor de jurist van vandaag en de toekomst. 

 

Meer informatie vindt u op ICT Concept

Data Access

Data Access Worldwide levert software ontwikkelgereedschap onder de naam DataFlex. Het betreft producten en diensten die professionele software ontwikkelaars vandaag de dag nodig hebben om robuuste, moderne applicaties te bouwen. De circa 2.5 miljoen DataFlex gebruikers werken bij Coca-Cola, Hertz, BP en duizenden andere bedrijven. Zo gebruiken veel notarissen en advocaten het in Nederland. Ook CClaw van Clip Consultants is powered by DataFlex!

Meer informatie vindt u op www.dataaccess.eu

Capline

Capline levert ICT-oplossingen aan het mkb voor technische infrastructuren, zoals systeembeheer, online ICT diensten en netwerkbeheer.
Daarnaast is Capline eigenaar van een omvangrijk Serverpark waarbinnen dagelijks honderden gebruikers online werken. "Juist omdat wij een onmisbaar onderdeel van de moderne bedrijfsvoering beheren, de ICT-infrastructuur, is het vertrouwen van onze klanten belangrijk. We doen er alles aan om dat te behouden. Rust, stabiliteit en balans zijn daarin onze kernwaarden".

Meer informatie vindt u op www.capline.nl

LegalAdmin

LegalAdmin staat voor een professionele en persoonlijke aanpak. "Onze specialiteit is het plooien van uw administratie. Door onze jarenlange ervaring in de juridische branche met onder andere het softwarepakket CCLaw en onze grote kennis van de advocatenpraktijk zijn wij in staat om uw administratie snel en vakkundig te verwerken en de processen binnen uw praktijk te structureren en optimaliseren zodat u efficiënter kunt werken".

Heeft uw kantoor behoefte aan iemand die incidenteel of mischien structureel kan bijstaan? Zij staan garant voor kwalitatief goede dienstverlening en een gedegen kennis op het gebied van financiële en dossieradministratie en de daaraan gerelaterde uren, verschotten, voorschotten en derdengelden administratie.

Ook kunt u uw administratie door LegalAdmin op afstand laten verzorgen. De mogelijkheid van op afstand werken levert niet alleen meer flexibiliteit en productiviteit op, maar bespaart ook tijd en reiskosten. 

Meer informatie vindt u op www.legaladmin.nl

AddMore Administraties

Bijna 90% van de klanten van Add More Administraties bestaat uit advocatenkantoren van verschillende grootte en samenstelling verspreid over geheel Nederland.
"Wij durven ons zelf dan ook gerust een specialist te noemen op het gebied van de financiële administratie en administratieve organisatie van advocatenpraktijken. Onze ervaring in de advocatuur, opgedaan tijdens het implementatie- en opleidingstraject als consultant bij de firma Clip Consultants, draagt ertoe bij dat Add More Administraties financiële processen in de advocatenpraktijk weet te structureren en te optimaliseren.

Deze ervaring in combinatie met de uitgebreide kennis van de branchespecifieke software CClaw® met betrekking tot dossieradministratie, urenregistratie, declaratieproces, digitale dossiervorming, debiteurenbeheer, rapportages en financiële administratie zorgen ervoor dat wij snel en flexibel inzetbaar zijn en daar waar nodig kunnen bijsturen.

Meer informatie vindt u op www.addmore-administraties.nl

Administratiekantoor Van Kan

Uw financiële en salarisadministratie, uw jaarrekeningen en belastingaangiften. Saai en moeilijk?

Wij bij Administratiekantoor L.G. van Kan vinden van niet. We zorgen dat al het cijferwerk snel, nauwgezet en volgens de regels in orde komt.
Vinden we dat het handiger of voordeliger kan? We bellen u direct met nuttige tips en adviezen. Administratiekantoor L.G. van Kan B.V. bestaat sinds 1991 en is gevestigd in Barendrecht.

Meer informatie vindt u op www.vkan.mobi

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

We worden steeds weer verrast door de duidelijke overzichten en functies die CClaw biedt.

- Monique Aarts, BomSchoenmakers Advocaten te Breda

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Den Haag

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht