Tip van Clip | Het verschil: gebruiker vs medewerker

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

Twijfelt u ook wel eens tussen de termen ‘gebruiker’ of ‘medewerker’? Ze lijken immers hetzelfde, maar dat zijn ze absoluut niet.

De gebruiker
Om toegang te krijgen tot CClaw moet een gebruikersprofiel worden aangemaakt. Dat profiel bestaat uit een inlogcode, gebruikersnaam en wachtwoord en middels dit profiel is het recht om in te loggen in CClaw geregeld. Bij het aanmaken van het profiel wordt de gebruiker toebedeeld aan een groep. Per groep zijn bepaalde functionaliteiten in- en/of uitgeschakeld, waarmee gelijk de gebruikersrechten voor alle gebruikers in die desbetreffende groep zijn geregeld. Kortom, middels het gebruikersprofiel is de basis van het gebruik van CClaw vastgelegd.

De Tip van Clip:
Maak een gebruikersprofiel aan om de toegang tot CClaw te regelen. Hoe u eenvoudig een nieuw profiel kunt aanmaken is te zien in dit filmpje:


De medewerker
Wordt er van een medewerker binnen uw organisatie verwacht dat deze uren gaat schrijven, dan dient u hier aanvullend een medewerkersprofiel voor aan te maken. Dit profiel biedt, naast het schrijven van uren op naam van de desbetreffende medewerker, nog meer mogelijkheden. In de volgende Tip van Clip gaan we dieper in op die mogelijkheden en het aanmaken van een medewerkersprofiel.

Heeft u tot die tijd vragen over het gebruikersprofiel, neem dan contact met mij op via e-mail: kevin@clipconsultants.nl of telefonisch via: 0413 34 8888

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Den Haag

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Wat heeft CClaw een fijn DMS-systeem ontwikkeld. Het doet gewoon alles wat er wordt beloofd, maar zorgt er bovenal voor dat het 'weglekken' van uren tot het verleden behoort. Super.

- Mr. Eugène Ong, Claassen Advocaten te Eindhoven

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Woerden

Zó snel gewend dat we niet meer weten hoe het oude DMS ook weer werkte!

- Jolanda van Asselt, Axius Advocaten te Veenendaal