Tip van Clip | Standaard werkencode

Met deze nieuwe serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

"Direct tijdschrijven, zonder handmatig een werkencode in te voeren"

Wanneer u gebruik maakt van het CCdms is uw Microsoft Outlook e-mailapplicatie hieraan gekoppeld. Wanneer u in Outlook een handeling heeft verricht, zoals het versturen van een e-mail, wordt er een handige pop-up getoond.

In dit scherm kunt u ervoor kiezen om de betreffende e-mail op te slaan in het CCdms en u kunt aangeven hoeveel tijd er geschreven moet worden voor deze handeling. Ervaring leert ons dat veel gebruikers bij het tijd schrijven voor een in- of uitgaande e-mail altijd dezelfde werkencode gebruiken.

De Tip van Clip:

Maak gebruik van een standaard werkencode. Hierdoor kunt u nadat u een handeling heeft verricht in Microsoft Outlook, direct tijd schrijven zonder dat u handmatig de werkencode in hoeft te voeren. Onze manier om u te helpen nog beter en accurater tijd te schrijven.

Wilt u ook graag gebruik maken van een standaard werkencode? 
Neem dan contact met mij op via kevin@clipconsultants.nl
of telefonisch op: 0413 34 8888, dan stel ik samen met u de standaard werkencode in.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Den Haag

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Wat heeft CClaw een fijn DMS-systeem ontwikkeld. Het doet gewoon alles wat er wordt beloofd, maar zorgt er bovenal voor dat het 'weglekken' van uren tot het verleden behoort. Super.

- Mr. Eugène Ong, Claassen Advocaten te Eindhoven

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Woerden

Zó snel gewend dat we niet meer weten hoe het oude DMS ook weer werkte!

- Jolanda van Asselt, Axius Advocaten te Veenendaal